10% KORTING

Gebruik STEP10PROCENT Korting's code

Welkoms korting op uw eerste bestelling

BINNEN 2 DAGEN VERSTUURD*

* Op werkdagen binnen 24 / 48 uur verstuurd.

Over Ons

Coolstep is een beginnende onderneming op het gebied van e-steps en alle accessoires rondom deze producten en type voorwerpen. Wij hebben een bijzonder leuk assortiment aan steppen en accessoires en wij zullen ervoor zorgen dat wij de nieuwste en hipste producten blijven aanbieden tegen RUIM de beste prijzen! Wij hebben momenteel een aantal merken, maar als je de site in de gaten houdt zul je zien hoe dit met de dag kan gaan veranderen. Waarom doen wij dit? Omdat wij ons verplaatsen in jullie. Waarom overal de hoofdprijs betalen als het voor veel minder kan? Zoals je ziet, het kan! Als niemand het doet, doen wij het nu wel.

We got our own backs, so we got yours too!

Wij willen pure kwaliteit leveren en daarom zijn wij ook enkel uit op een goed product. Op al onze steppen en accessoires zit ook netjes 2 jaar garantie, zoals dat ook gewoon hoort. Mocht er een mankement ontstaan binnen 2 jaar dan heeft u recht op garantie, mits wij geen defect constateren die wijst op het niet-normaal gebruiken van een step of een accessoire. Niet meer dan logisch toch?

Hoe lukt het ons om dit voor elkaar te krijgen? Wij zijn zeer gemotiveerd en hebben een absoluut gedreven team spirit. Hierdoor zijn wij in topvorm. Wij zorgen ervoor dat wij zo goed en zo snel mogelijk iedereen tevreden stellen. Als wij klanten zijn, staan wij graag op nummer 1, dus jij mag raden waar jij bij ons staat. Precies. Samen zorgen wij ervoor dat jij als klant je nooit hoeft te ergeren mocht er een kleinigheid zijn die opgelost moet worden. Doen wij dit om jullie gelukkig te maken? Ja, ook. Ook? Ja. Want als jullie tevreden zijn, kunnen wij blijven doorgaan met de uitbreiding om de beste producten aan te bieden voor de aller, aller, aller, aller, allerbeste prijs.

Like we said, we got your back!